Zoeken

Live cooking event via livestream

De livestreamfaciliteiten van Markant Theater Maashorst zijn afgelopen maart in gebruik genomen en Markant Theater Maashorst heeft sindsdien al een aantal heel mooie livestreamevenementen mogen organiseren. De compacte, high-end streamingsdienst van Markant is flexibel inzetbaar. Zowel op locatie als in de speciaal daarvoor ingerichte opnameruimte van het theater, Studio Markant. De schaalbaarheid en de combinatie van een live-event met een livestream, bieden vele mogelijkheden om doelgroepen, klanten of collega’s te bereiken.

 

Een livestream kan zo lekker zijn
Nóg lekkerder werd het in de Zuid-Amerikaanse sferen waarin restaurant Cusco een live cooking event verzorgde voor de dames en heren van UOV De Kring. La Bodega werd omgebouwd tot keuken annex studio van waaruit live kookinstructies werden gestreamd naar de schermen, tablets en telefoons in de keukens van de gasten thuis. In de uren ervoor haalden de gasten hun boxen met verse ingrediënten op om vervolgens tegelijkertijd hun eigen keuken in te stappen. Het resultaat: heerlijk thuisdiners met o.a. perfect gegaarde asperges, graan gevoerde bavette en panna cotta aardbei tartaar met basilicum. Samen gekookt, samen beleefd, vanuit Markant gestreamd. Zo lekker kan een livestream dus zijn.

Flexibel inzetbaar
High-end livestreamfaciliteiten
Geheel coronaproof
Gasten altijd dichtbij

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info