Zoeken

Studio Markant

  • 62 m2 / 80 gasten
  • ·
  • Hoogwaardige technische faciliteiten
  • ·
  • Met verschillende intieme settings
  • ·
  • Elk livestream evenement op maat

Studio Markant

De livestreamfaciliteiten van Markant Theater Maashorst zijn in maart 2021 in gebruik genomen en zij heeft sindsdien al een aantal heel mooie livestreamevenementen mogen organiseren. De compacte, high-end streamingsdienst van Markant is flexibel inzetbaar. Zowel op locatie als in de speciaal daarvoor ingerichte opnameruimte van het theater, Studio Markant. De schaalbaarheid en de combinatie van een live-event met een livestream, bieden vele mogelijkheden om doelgroepen, klanten of collega’s te bereiken.

 

Dankzij de schaalbare en multifunctionele ruimtes en de inzet van de juiste techniek zorg je dat jouw evenement een blijvende indruk achterlaat. Nu dus ook met hoogwaardige livestream mogelijkheden. Om dit allemaal mogelijk te maken is foyer West omgebouwd tot vaste studioruimte: Studio Markant. Hier kunnen in verschillende sfeervolle settings uitzendingen en opnames worden gedaan. De theaterzaal en de evenementenzaal bieden alle mogelijkheden en ruimte om groots uit te pakken.

 

De technische setup is compact, camera’s en regie snel en flexibel in te zetten. Daarom heeft Markant een aantal basispakketten samengesteld om de faciliteiten gericht in te kunnen zetten voor alle mogelijke gelegenheden. In house en op locatie. “Met de nieuw livestream wordt de impact van een evenement nóg groter. Ook buiten de zaal beleef je vanaf nu live dat Markant Theater Maashorst méér is dan theater,” aldus Sales & Events Manager Liset ten Tije. Klik hier voor meer informatie over de livestream.

Hoogwaardige technische faciliteiten
Studio Markant met verschillende intieme settings
Elk livestream evenement op maat
Deskundige hulp bij organisatie van het event/de presentatie/de uitzending
High-end 4k camera’s
Compacte regiemodule
Oneindige stylingmogelijkheden
Combinatie van live-event en livestream

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info