Zoeken

Afscheidsceremonie

Markant business white Altijd een bijzonder moment

Een waardig en warm afscheid voor uw dierbare

Uiteraard wilt u dat de uitvaart goed verzorgd wordt zodat u er op de dag zelf geen omkijken naar heeft. Daarom biedt Markant Uden op facilitair gebied een goed verzorgde uitvaart die alle zorgen uit handen neemt. Een waardig en warm afscheid, dit is hetgeen iedereen wenst voor zijn of haar overleden dierbare. Markant Uden biedt met haar Theaterzaal, Kleine zaal en Grote Foyer verschillende sfeervolle mogelijkheden om van een afscheidsceremonie een
bijzonder moment te maken. De zalen bevatten standaard licht en geluid, waardoor de technische mogelijkheden erg uitgebreid zijn.

Voor de familieleden en de meer nabije dierbaren beschikken wij over een privé parkeerplaats.
De Theaterzaal van Markant Uden heeft een aangepaste zitcapaciteit van 170 personen.
In de Theaterzaal bevindt zich standaard licht en geluid.
Mogelijkheid tot het gebruik van een beamer en scherm voor een powerpoint of live-presentatie.
Er bevindt zich voor de genodigden een grote parkeerplaats op de Markt en Nieuwe Markt in Uden.
De Evenementenzaal van Markant Uden heeft een aangepaste capaciteit van 150 personen.
De Grote Foyer heeft een stacapaciteit tot 40 personen.
De catering kan uitstekend in huis gefaciliteerd worden.

Wat kan Markant Uden voor u betekenen?

De dag zelf draait om de dierbare, de naaste familie en de naasten. Het team van Markant zet zich in voor een zorgeloos verzorgde bijeenkomst. We dragen zorg voor alle handelingen voor wat betreft catering, techniek, garderobe, begeleiding van de familie en parkeerfaciliteiten. Ook op het gebied van bijvoorbeeld invulling van een muzikaal of artistiek programma kan Markant u ondersteunen.

Catering

Op een dag als deze wilt u dat de catering uiteraard ook goed verzorgd wordt. Markant Uden kent hierin diverse mogelijkheden. Van luxe broodjes, warme en koude hapjes tot de bekende bitterbal. Wij denken uiteraard graag met u mee om uw wensen voor wat betreft de catering te kunnen realiseren.

Maatregelen COVID-19

Er zijn momenteel maximaal 30 mensen toegestaan bij uitvaarten en begrafenissen. We doen er uiteraard alles aan om de afscheidsceremonie zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen volgens de maatregelen van het RIVM.

Voor meer informatie

Neem contact met ons op via 0413 25 61 10 of stuur een mail naar events@markantuden.nl.