Zoeken

Kom eens langs

Markant business white Altijd een bijzonder moment
We horen graag van je!

Voor advies, vragen of om te reserveren

Route

Vanuit Arnhem/Nijmegen/Oss
Neem de A50 richting Eindhoven. Verlaat de snelweg bij afslag 13 (Volkel). Ga op de 3e rotonde links (Velmolenweg) richting centrum. Ga bij de volgende rotonde rechts (Kastanjeweg). Markant Uden bevindt zich aan de linkerzijde.
Vanuit Eindhoven/'s-Hertogenbosch/Veghel
Neem de A50 richting Nijmegen. Verlaat de snelweg bij afslag 13 (Volkel). Ga op de 3e rotonde links (Velmolenweg) richting centrum. Ga bij de volgende rotonde rechts (Kastanjeweg). Markant Uden bevindt zich aan de linkerzijde.

Dichtbij parkeren

Gratis: bij supermarkt EMTÉ (straat: Losplaats) vijf minuten lopen.Betaald: Markt, Nieuwe Markt, Botermarkt en Mondriaanplein (max. € 1,00 per uur, ’s avonds vanaf 18.00 uur en op zondagen gratis, met uitzondering van vrijdagavond en koopzondagen).

Artiesteningang

Je vindt de artiesteningang aan de achterkant van ons pand: ga op de Neringstraat Oost het eerste smalle straatje links. De deurbel bevindt zich naast de deur. Van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur is ons pand ook toegankelijk via de normale entree. Meld je dan wel even bij het Informatiepunt, direct bij binnenkomst aan de rechterkant.