Zoeken

Evenementenlocatie huren bij Markant Theater Maashorst

Voor de perfecte evenementenlocatie ben je bij Markant Theater Maashorst zeker aan het juiste adres. Zoek je een vergaderlocatie, een feestlocatie, een congreslocatie, uitvaartlocatie of ben je op zoek naar de juiste locatie voor een groots evenement? Onze evenementenlocatie biedt plaats aan alle mogelijke soorten evenementen. Van intiem tot uitbundig. Voor ieder type evenement bieden wij de juiste zaal. Zo bouw je precies het evenement of feest van jouw wensen. Een evenementenlocatie huren kan, indien gewenst, inclusief de organisatie van jouw evenement en de verzorging van de catering. Tevens beschikken we altijd over zeer goede technische apparatuur in al onze te huren evenementenlocaties.

Waarom een evenementenlocatie huren bij Markant Theater Maashorst?

Wanneer je je evenementenlocatie bij ons huurt, haal je héél veel jaren ervaring in het organiseren en faciliteren van bijzondere momenten en evenementen er gratis bij. Dankzij onze 20-jaar ervaring kunnen wij je veel professie bieden en natuurlijk: een berg Brabantse gastvrijheid en gezelligheid! Door de vele mogelijkheden van het huren van evenementenlocaties en ruimtes onder één dak en de mogelijkheden voor het inzetten van onze hoogwaardige technische apparatuur en team vind je bij ons altijd de evenementenlocatie of zaal die perfect aansluit bij jouw wensen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt! Wij halen in ieder geval alles uit de kast om van jouw evenement een bijzonder moment te maken. Van een groots congres tot presentatie, van een intieme uitvaart, een huwelijksfeest tot aan een uitbundig bedrijfsevent.

 

Onze evenementenlocatie is goed bereikbaar!

Onze evenementenlocatie is centraal gelegen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch en zeer goed bereikbaar via de A50; het is maar 5 minuutjes rijden vanaf afslag Uden! Op slechts enkele minuten loopafstand van Markant Theater Maashorst zijn voldoende gratis (!) en betaalde parkeermogelijkheden te vinden.

diverse evenementenlocaties onder één dak
zeer goed bereikbaar
jarenlange ervaring
alle techniek in huis

Voor ieder evenement de beste evenementenlocatie huren

Een evenementenlocatie moet natuurlijk passen bij het type en de grootte van je evenement. Wij hebben diverse schaalbare en multifunctionele zalen en foyers die ruimte kunnen bieden aan ieder type evenement. Of je het nu intiem en ingetogen of groots en uitbundig wilt maken, bij ons jouw evenementenlocatie huren betekent dat je de volledige vrijheid hebt om je evenement of feest helemaal naar wens op te bouwen. Ons gastvrij team met mer dan 20-jaar ervaring denkt graag met je mee en biedt je de ruimte voor creativiteit. Kies je voor de evenementenzaal, de theaterzaal met 680 stoelen, het podium in de theaterzaal, onze el Salon en restaurant, foyer Oost of West, de blauwe foyer, de grote foyer of het balkon in de evenementenzaal met vaste bar? Bekijk en lees wat de verschillende evenementenlocaties te bieden hebben en vind jouw ideale evenementenlocatie!

Evenementenlocatie ‘De Evenementenzaal’ huren

Verreweg onze grootste evenementenlocatie. We noemen deze zaal ook wel de flexibele blackbox. Want ondanks dat deze zaal heel groot is, kunnen we hem ook heel klein maken. De zaal beschikt over de beste, technische apparatuur. Zo is deze evenementenlocatie ideaal voor grote popconcerten, (zakelijke) feesten, etentjes, beurzen, bedrijfspresentaties of speciale, intieme bijeenkomsten. Niets is te gek! Onze creatieve oplossingen, gecombineerd met slimme ombouwmogelijkheden toveren deze evenementenlocatie in no time om tot de ruimte waar jij naar op zoek bent.

Belangrijke feitjes ‘De Evenementenzaal

volwaardige mengtafel & lichttafel voor bediening van 120 kringen
artiestenfoyer, 9 kleedkamers en een grote garderobe aanwezig
fantastisch geluid dankzij akoestische wanden
externe foodcateraar mogelijk (er is een uitgebreide banqueting-keuken aanwezig)
perfect hoogwaardig apparatuur + vakkundig technisch team
flexibele bars in aantal en locatie en 1 vaste bar op het balkon
aankleding en inrichting geheel zelf te bepalen
sfeervolle ledverlichting

Capaciteit

Zaal M2 Personen
Evenementenzaal 512 800
Balkon 184 300

Evenementenlocatie ‘de Theaterzaal’ huren

Deze evenementenlocatie is hét hart van Markant Theater Maashorst. De Theaterzaal waar natuurlijk al vele bekende, grote namen optraden, is zeker ook de perfecte locatie voor grote exclusieve bijeenkomsten en zakelijke evenementen. Wanneer je hier jouw event, congres, seminar of plenaire vergadering laat plaatsvinden, dan weet je dat je zeker dat je indruk maakt! De theaterzaal is ook zeer geschikt als kleinere evenementenlocatie.

Belangrijke feitjes ‘de Theaterzaal’ huren

perfect hoogwaardig apparatuur + vakkundig technisch team
geschikt voor slechthorenden dankzij Phonaksysteem
artiestenfoyer, 9 kleedkamers en grote garderobe aanwezig
orkestbak met beweegbare vloer (eerste drie rijen stoelen zijn verwijderbaar)
digitale geluidsfaciliteiten + 120 kringen theaterlicht
inclusief SIAP-Systeem (System for Improved Acoustic Performance)
een hoge toneeltoren van 14m x 25m x 22m (lxbxh) met 55 trekken

Capaciteit

Zaal M2 Personen
Theaterzaal 685

Evenementenlocatie ‘het Podium’ huren

Een unieke en niet voor de hand liggende evenementenlocatie: ons Podium! Deze ruimte biedt je de mogelijkheid om ergens te staan waar je nog nooit eerder stond. Letterlijk op de planken, tussen de coulissen waar je geniet van het uitzicht op de Theaterzaal. Je kunt het Podium apart als evenementenlocatie huren. Een zeer bijzondere feestlocatie voor een diner, dansfeest of bijvoorbeeld een zakelijke of creatieve vergadering. Het zal hoe dan ook altijd een blijvende indruk op je gasten achterlaten.

Belangrijke feitjes ‘Het Podium’

Capaciteit

Zaal M2 Personen
Podium 424 400

Evenementenlocatie ‘zaal El Salon & restaurant Cusco’ huren

Wil je een wat kleinere evenementenlocatie huren voor een bijeenkomst, presentatie, vergadering, workshop en zoek je hiervoor gewoon een ruimte met een zinnenprikkelende uitstraling? Onze evenementenlocatie El Salon is wat je nodig hebt! Een inspirerende ruimte die onderdeel is van het Zuid-Amerikaanse a-la-carte restaurant Cusco, gevestigd in Markant Theater Maashorst. El Salon biedt jouw evenement veel mogelijkheden en is supergezellig ingericht. De perfecte locatie voor bijvoorbeeld een iets kleinere zakenmeeting, zoals een brainstormsessie of een break-out sessie. Of voor wanneer je gewoon iets te vieren hebt met een kleinere groep mensen. Een borrel, een verjaardagsfeest, receptie of walking dinner. El Salon is dé evenementenlocatie van Markant Theater Maashorst die het je allemaal kan bieden! Daarnaast is het altijd mogelijk om met je gezelschap gezellig aan te schuiven in het a-la-carte restaurant Cusco.

Belangrijke feitjes ‘Zaal El Salon en Restaurant’

bijzonder geschikt voor workshops, vergaderingen & borrels
heerlijke eten en drinken (naar wens)
authentieke Zuid-Amerikaanse sfeer
presentatiemogelijkheden (2 schermen)
afsluitbare ruimte

Capaciteit

Zaal M2 Personen
El Salon 65 30
Restaurant Cusco 260 100

Evenementenlocatie ‘Foyers’ huren

Onze foyers worden veelal voor diverse events als dé perfecte evenementenlocatie gehuurd. Denk hierbij aan zakelijke sessies, maar ook voor familiaire bijeenkomsten als jubilea, verjaardagen, uitvaarten, vergaderingen, creatieve brainstormsessies of een speciale VIP-zone bij een feest. We hebben maar liefst vijf verschillende foyers met verschillende afmetingen van 60m2 tot ruim 500m2 ofwel van 80 tot maximaal 700 gasten. Van professionele sfeer tot een meer gezellige en toegankelijke sfeer, alle ruimtes zijn flexibel in te richten.

Belangrijke feitjes ‘Foyers

open ruimtes
divers meubilair aanwezig
mogelijkheid tot gebruik restaurant, kleedkamers en garderobe
ideaal voor kleine en grote (zaken)meetings
mogelijkheid gebruik beamer
mogelijkheid tot vaste bar

Capaciteit

Zaal M2 Personen
Foyers 60 tot 500 80 tot 700