window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Zakelijk of privé, van groot tot klein

Van intiem tot uitbundig

Voor elk evenement de beste ruimte

Onze schaalbare en multifunctionele zalen en foyers bieden ruimte aan elk type event. Van intiem tot groots en van ingetogen tot uitbundig. Je hebt de volledige vrijheid om een evenement of feest naar wens op te bouwen. Van organisatie (zelf of samen met ons) en catering tot aan onze opvallend goede technische apparatuur. We hebben alles in huis om van jouw evenement een bijzonder moment te maken.

Hoge kwaliteit techniek in huis, zowel de apparatuur als het technische team
Netwerk van producenten, cateraars, entertainment en facilitaire diensten
Met artiestenfoyer, negen kleedkamers & grote garderobe
Heerlijk eten & drinken in huis, naar wens geserveerd

Kleine zakenmeetings & borrels

Wist je dat je ook terecht kunt met een klein gezelschap? Onze ruimtes bieden volop mogelijkheden, zijn buitengewoon goed ingericht en lenen zich perfect voor een vergadering, presentatie of verjaardagsborrel. Of je nu met vijf of vijftig personen komt. Door het creëren van de juiste setting zorgen wij ervoor dat jouw moment, hoe klein ook, een groot succes wordt.

Meer info

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info