window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Afscheidsceremonie

Een waardig en warm afscheid voor je dierbare

Een waardig en warm afscheid, dat is wat je wenst voor een overleden dierbare. Uiteraard wil je dat de uitvaart goed verzorgd wordt zodat je er op de dag zelf geen omkijken meer naar hebt. Daarom biedt Markant Theater Maashorst op facilitair gebied een perfect verzorgde uitvaart, waarmee we je alle zorgen uit handen nemen. Onze theaterzaal, kleine zaal en grote foyer bieden verschillende sfeervolle mogelijkheden om van een afscheidsceremonie een bijzonder moment te maken. De zalen bevatten standaard licht en geluid, waardoor de technische mogelijkheden flexibel en uitgebreid zijn.

Voor de familieleden en andere naasten beschikken wij over een privé parkeerplaats
De theaterzaal van Markant Theater Maashorst heeft een aangepaste zitcapaciteit van 170 personen
In elke zaal bevinden zich standaard licht- en geluidfaciliteiten
Mogelijkheid tot het gebruik van een beamer en scherm voor een powerpoint of live-presentatie
Er bevindt zich voor de genodigden een grote parkeerplaats op de Markt en op de Nieuwe Markt in Uden
De kleine zaal van Markant Theater Maashorst heeft een aangepaste capaciteit van 150 personen
De grote foyer heeft een sta-capaciteit tot 40 personen
De catering kan uitstekend in huis gefaciliteerd worden

Wat kan Markant Theater Maashorst voor je betekenen?

De dag zelf draait om de dierbare, de naaste familieleden en andere direct betrokkenen. Het team van Markant Theater Maashorst zet zich in voor een zorgeloos verzorgde bijeenkomst. We ontzorgen je voor wat betreft catering, techniek, garderobe, begeleiding van de familie en parkeerfaciliteiten. Ook op het gebied van bijvoorbeeld invulling van een muzikaal of artistiek programma kan Markant je ondersteunen.

Catering

Op een dag als deze wil je dat de catering ook goed verzorgd is. Markant Theater Maashorst heeft hiertoe diverse mogelijkheden, zoals luxe broodjes en verschillende warme en koude hapjes. Wij denken uiteraard graag met je mee om de wensen voor wat betreft de catering te kunnen realiseren.