window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Bedrijfsevent BAS Trucks

Bedrijfsevent BAS Trucks

Compleet verzorgde bedrijfsdag

Met ruim 600 gasten, was de bedrijfsdag van BAS Trucks een groot succes. Na een gastvrij ontvangst in de Grote Foyer, namen alle genodigden plaats in de Theaterzaal voor een comfortabele plenaire sessie. Een enorm projectiescherm van maar liefst 9,5 meter breed, werd gebruikt om de jaarcijfers te presenteren. Toen het formele gedeelte van het programma eenmaal voorbij was, konden de gasten genieten van het smakelijke en zeer uitgebreide buffet dat in de Grote Foyer op hen stond te wachten. Met als afsluiter een heerlijk, maar bovenal gezond dessert. Nadat alle buiken gevuld waren, werden de gasten naar de sfeervolle en gezellig ingerichte Evenementenzaal begeleid om de dag af te sluiten onder het genot van een muziekje, een drankje en uiteraard een dansje.

comfortabele plenaire sessie
feestelijke avond met muziek en drankjes
600 gasten
buffet in de Grote Foyer

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info