window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Voor kleine gezelschappen

Voor congressen, presentaties en workshops

Kleine zaal met flex-tribune

Geen event is hetzelfde en elke gelegenheid vraagt om een andere invulling. Waar grote events met veel bezoekers de ruimte nodig hebben, komen vergaderingen en presentaties met een minder groot gezelschap vaak beter tot hun recht in een kleinere setting. Ook dit kunnen wij voor je realiseren. Hiervoor transformeren wij onze Evenementenzaal tot een afgebakende, intieme ruimte die plaats biedt aan ongeveer 200 gasten.

Met onze kleine zaal met flexibele tribune zijn we nog beter in staat om in te spelen op jouw wensen en behoeften. Deze mini-theaterzaal is perfect voor bijvoorbeeld aanstormend theatertalent en try-outs, maar ook voor congressen, seminars, symposia, productpresentaties, workshops, teamtrainingen, enzovoorts. De flexibele tribune-opstelling stelt ons daarnaast nóg beter in staat om rondom bijeenkomsten een culinaire hap of een gezellig toostmoment te organiseren.

tribune die je supersnel in- en uitschuift
verassend sfeervol en intiem
met 200 heerlijk comfortabele stoelen
perfect voor congressen, presentaties en workshops

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info