window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Jubilarissenfeest Hendriks Coppelmans

Hun jubilarissen eens goed in het zonnetje zetten, dat was het idee van Hendriks Coppelmans toen zij contact opnamen met evenementenlocatie Markant Theater Maashorst. In goed overleg met de Udense bouwgroep hebben wij een mooi programma samengesteld, waarbij de jubilarissen en hun familie werden verwelkomd in een verkleinde, met doeken afgezette evenementenzaal. In die feestelijk ingerichte ruimte werd een smakelijk diner geserveerd en namen verschillende sprekers het woord om de jubilarissen persoonlijk te bedanken.

Ondertussen werden in een ander deel van de zaal de feestgasten ontvangen. Toen om 20.30 uur het officiële gedeelte voorbij was, werd het licht gedimd, de scheidingsdoeken opzij geschoven… En daar verscheen een fantastisch ingerichte nachtclub! Het muzikale trio Dames Draaien Door zette in; het feest kon beginnen! Vervolgens verraste de jubilarissen al tokkelend vanaf het metershoge plafond de nachtclub met hun feestelijke aanwezigheid. Alle ingrediënten voor een supergeslaagde avond!

Prachtig ingerichte evenementenzaal, in drie delen
Verrassing: abseilende gasten vanaf plafond!
60 dinergasten & 130 feestgasten
Gezellige ontvangstruimte, dinerruimte & nachtclub

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info