window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Onthulling Swiss Sense

Swiss Sense

Spectaculaire presentatie nieuwe collectie

Vlak voor Kerst was beddenfabrikant Swiss Sense te gast in Markant. Tijdens een bijeenkomst in verschillende ruimtes werd de nieuwe collectie Lifestyle-bedden feestelijk onthuld, zijn de jubilarissen van het bedrijf in het zonnetje gezet en ontvingen alle medewerkers hun jaarlijkse kerstpakket. Na een ontvangst met een smakelijke puntzak friet en een drankje in de Grote Foyer, vertrokken de gasten naar de Evenementenzaal voor de spectaculaire presentatie van de nieuwe collectie. Deze werd onthuld toen het valdoek naar beneden kwam, terwijl tegelijkertijd feestelijk gekleurde confetti en streamers uit onze kanonnen werden geschoten en vlammenwerpers de onthulling nog wat extra pit gaven. Aansluitend waren er bubbels bij de borrel op het balkon, dat natuurlijk een prachtig uitzicht bood op de nieuwe collectie bedden. Markant maakte alles op maat voor deze mooie opdrachtgever. En ook de catering werd door ons team met precisie verzorgd; van een flesje Swiss Sense water onder iedere stoel, tot het uitserveren van bittergarnituur en drankjes. Wij kijken terug op een mooie dag, geheel in Swiss Sense-stijl.

bubbels bij de borrel op het balkon
alles op maat
spectaculaire presentatie nieuwe collectie
de catering met precisie verzorgd

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info