window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Presentatie van de nieuwe Peugeot 208

Nefkens doet het: relatie-event & productpresentatie ineen

Presentatie van de nieuwe Peugeot 208!

Een heerlijke avond uit organiseren voor je relaties en tegelijkertijd de splinternieuwe Peugeot 208 presenteren. Dat was het idee van Nefkens Brabant. En wat werd het een succes! De avond startte met een plenaire presentatie over elektrisch rijden. Vervolgens betrad cabaretier Mark van de Veerdonk de spotlight met een supergrappige voorstelling over… inderdaad… de Peugeot 208! En zo werd langzaam toegewerkt naar het grote moment suprême: de presentatie van de auto! De jongste bezoeker van de avond mocht de nieuwe Peugeots onthullen en natuurlijk was er de gelegenheid om de auto eens goed te bekijken; van onder tot boven, van binnen tot buiten. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes van Restaurant Cusco werden de gasten helemaal in de watten gelegd.

Markant heeft het volledige event vormgegeven
Met diverse auto's in de evenementenzaal
400 gasten
Van concept tot aankleding!

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info