window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-52647241-34');

Zoeken

Udense Top 2000

Keihard meezingen, dansen en genieten van de allergrootste hits uit de lijst der lijsten; dat is de Udense Top 2000 live! Markant Theater Maashorst en de Udens Big Band presenteren de Udense Top 2000 live, een avond vol highlights uit Nederlands bekendste hitlijst. Het belooft een bijzonder veelzijdige avond te worden. Udens Big band heeft alle nummers speciaal gearrangeerd voor en begeleidt het regionaal toptalent op het podium. De muzikale avond wordt afgesloten met een daverend optreden van Jennie Lena en natuurlijk gaan we nog tot de late uurtjes door op de spetterende afterparty.

Jennie was in 2015 een van de vier finalisten in The Voice. Na The Voice vervolgde Jennie haar eigen pad. Ze ging naar Los Angeles en New York om shows te geven en aan een nieuw album te werken.

Spetterende afterparty in de Evenementenzaal
Georganiseerd samen met de Udens Big Band

Bijzonder gastvrij

Over al onze uitzonderlijke faciliteiten en waarom twintig jaar ervaring in het organiseren & faciliteren een groot voordeel is.

Meer info

Praktische info

Van route- en parkeerinformatie tot aan waar je kunt laden & lossen. Alle praktische voordelen informatie op een rij.

Meer info